Menù Estivo

Antipasti

A selection of local cured meats and cheeses with jam and chicory

Gazpacho with burrata cheese and anchovies.

Olive ascolane, mozzarelline, crema e julienne di verdure.

Fried mix of stuffed olives, pastry cream, mozzarella and vegetables.

Mixed offal of lamb, pork rinds with beans, tripe.

Slices of eggplant layered with tomato sauce, mozzarella cheese and basil.

 ✽ Gluten Free

Bread Bowl

Tomatoes, buffalo’s mozzarella cheese and ham.

Tomatoes, cucumber, olives, Tropea red onion and feta cheese.

Lettuce, chickpeas, eggplant, tomatoes and olives.

Primi Piatti

Guinea fowl filled ravioli with pecorino cheese fondue.

Pincinelle with bacon, beans and rosemary.

Lasagne with mix meat ragout (beef, pork, chicken and chicken offal).

Pincinelle carbonara style (with eggs, pepper and pecorino cheese) with fresh truffle flakes.

Gnocchi with duck ragout .

 ✽ Gluten Free

Secondi Piatti

Agnello, pollo, vitello, olive ascolane, mozzarelle e crema.

Fried lamb ribs, chicken and veal with fried stuffed olives, pastry cream, mozzarella.

Stuffed rabbit roulade with fennel.

Pork shank braised in beer.

Spiedino, agnello, arrosticino di castrato, salsiccia, costine, braciola, punta di petto di vitello.

Mix grilled meat.

Stuffed pigeon.

 ✽ Gluten Free

Menù Vegano

Verdure in pinzimonio con hummus di ceci e barbabietola. ✽
Raw vegetables with hummus and beetroots.

Bruschette con pomodoro fresco, pinoli e origano.
Bruschetta with tomatoes, pine nuts and oregano.

Panzanella.
Bread with raw vegetables and vinegar.

Zuppa di ceci. ✽
Chickpeas soup.

Orecchiette con pesto di pomodori secchi, olive e pane tostato.
Orecchiette with sun-dried tomatoes sauce, olives and breadcrumbs.

Trofie con zucchine, fiori di zucca e menta.

Trofie with zucchini, courgette blossom and mint.

Polpette di ceci alla pizzaiola e olive taggiasche.
Chickpeas balls in a tomatoes, onion and olives sauce.

Cotoletta di fagioli cannellini con julienne di verdure fritte e maionese veg.
White beans croquettes with fried vegetables and veg mayo.

Crostata cremosa con pistacchio, cioccolato e lamponi, con calice di “vino e visciola” o Zibibbo. ✽
Veg tart with pistachio, chocolate and raspberries.

Budino al mango, cocco e lime. ✽
Veg mango, coconut and lime pudding.

 ✽ Gluten Free

Weekend di Pesce

Insalata di mare / Carpaccio di pesce spada pepe rosa e lime / Gamberone alla catalana / Gamberetti in salsa rosa / Panzanella con alici marinate / Salmone affumicato con granella di pistacchi e glassa di balsamico.

Seafood salad / Sword-fish carpaccio / King prawn with fresh tomatoes, onion and basil / Shrimps cocktail / “Panzanella” with marinated anchovies / Smoked salmon.

Chitarrine with seafood sauce (with shell).

Gnocchi with seafood sauce (without shell).

Chitarrine with lobster and tomatoes sauce.

Frittura di calamari, gamberi e paranza con julienne fritte di verdure.

Mix fried fish.

Stewed dried salted cod with potatoes, olives and tomatoes sauce.

Carta dei Vini

Da Nonna Rina troverai una vasta selezione di vini del territorio marchigiano e non. Rossi, Bianchi, Bollicini, Orange Wine, fra i nostri vini più celebri vi sono [segue lista].

Il nostro Ristorantino inoltre lavora in collaborazione con la cantina Umani Ronchi, vitivoltori in Marche e Abruzzo, cantina selezionata come Cantina dell’Anno 2024 da Gambero Rosso.

Prenota il tuo tavolo