Menù Invernale

Antipasti

A selection of local cured meats and cheeses with jam and chicory

Vino: “Maximo Botrytis Cinerea” marche sauvignon igt – Umani Ronchi.

Different types of cheese with honey and jam.

Flan with pumpkin and potatoes, grana cheese and almonds.

Mixed offal of lamb, pork rinds with beans, tripe.

Burrata smoked cheese, chestnuts cream and anchovies.

 ✽ Gluten Free

Primi Piatti

Guinea fowl filled ravioli with pecorino cheese fondue.

Pincinelle with bacon, beans and rosemary.

Lasagne with mix meat ragout (beef, pork, chicken and chicken offal).

Orecchiette with sausage, chicory and pecorino cheese.

Gnocchi with duck ragout .

 ✽ Gluten Free

Zuppe

Cream of pumpkin and potato soup. (vegan)

Chickpeas, broccoli and potato soup. (vegan)

Leek and apple soup with beans and rosemary. (vegan)

Tortellini in broth.

 ✽ Gluten Free

Secondi Piatti

Agnello, pollo, vitello, olive ascolane, mozzarelle e crema.

Fried lamb ribs, chicken and veal with fried stuffed olives, pastry cream, mozzarella.

Con insalata iceberg, cipolle caramellate e salsa bbq.

With lettuce, sweet and sour onions and bbq sauce.

Grilled fillet of angus.

Stuffed rabbit roulade with fennel.

Stuffed pigeon.

 ✽ Gluten Free

Menù Vegano

Verdure in pinzimonio con hummus di ceci. ✽
Raw vegetables with hummus.

Bruschette con pomodoro fresco, pinoli e origano.
Bruschetta with tomatoes, pine nuts and oregano.

Vegan Caesar Salad.
Straccetti di seitan con panatura al sesamo, lattuga, pomodori, finocchi, ceci croccanti, costini di pane e salsa caesar vegana

Fried seitan with sesame, lettuce, tomato, fennel, chickpeas, croutons and veg caesar salad dressing.

Pincinelle con verza ripassate e crema di patate.
Pincinelle with savoy cabbage and potatoes cream.

Gnocchi di castagne con funghi porcini, timo e noci.
Chestnut gnocchi with porcini mushroom, thyme and nuts.

Vellutata di zucca e patate. ✽
Cream of pumpkin and potato soup.

Zuppa di ceci con broccoletti e patate. ✽
Chickpeas, broccoli and potato soup.

Zuppa di porri e mele con fagioli cannellini e rosmarino. ✽
Leek and apple soup with beans and rosemary.

Polpette di ceci alla pizzaiola e olive taggiasche.
Chickpeas balls in a tomatoes, onion and olives sauce.

Cotoletta di lenticchie e patate.
Lentils and potatoes croquettee.

Crumble veg con pere cotte al vin brulé. ✽
Veg crumble with pears stewed in red wine.

Sacher torte veg con calice di visciola. ✽
Veg Sacher cake.

 ✽ Gluten Free

Weekend di Pesce

Insalata di polpo, insalata di seppie, gamberone alla catalana, gamberetti in salsa rosa, panzanella con alici marinate, salmone affumicato con granella di pistacchi e glassa di balsamico.

Octopus salad, cuttlefish salad, king prawn with fresh tomatoes, onion and basil, shrimps cocktail, “panzanella” with marinated anchovies, smoked salmon.

Sauté vongole, molluschi gratinati, baccalà all’anconetana, seppie con piselli.

Sautéed clams, shellfish au gratin, stewed dried salted cod with potatoes olives and tomatoes, stewed cuttlefish with peas.

Passatelli with seafood sauce. (with shell)

Gnocchi with seafood sauce (without shell).

Chitarrine with lobster and tomatoes sauce.

con julienne fritte di verdure.

Mix fried fish.

Mix grilled fish.

Carta dei Vini

Da Nonna Rina troverai una vasta selezione di vini del territorio marchigiano e non. Rossi, Bianchi, Bollicini, Orange Wine, fra i nostri vini più celebri vi sono [segue lista].

Il nostro Ristorantino inoltre lavora in collaborazione con la cantina Umani Ronchi, vitivoltori in Marche e Abruzzo, cantina selezionata come Cantina dell’Anno 2024 da Gambero Rosso.

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